Rapenburg 8, 2311 EV Leiden
071 304 0044

beheren – plannen – kiezen – genieten

Met activiteiten+ wordt activiteiten beheren, plannen, kinderen laten kiezen en deelnemen kinderspel! Activeer je activitheek. Plan je eenmalige of serie van activiteiten vooruit. Kinderen kiezen dagelijks activiteiten met hun eigen sleutelhanger op de zuilen en beheren hun profiel. Ouders volgen het aanbod en keuze op het ouderportaal. Na deelname aan de activiteit wordt waardevolle informatie toegevoegd aan activitheek.

Wil jij ook snel starten met activiteiten+?

Gratis 1 maand op proef
Gratis installatie en instructie op locatie
Gratis 100 sleutelhangers voor de kinderen

Activitheek

Alle activiteiten+ van jouw locatie in 1 super overzichtelijke centrale omgeving! Flexibel in te delen in handige rubrieken. Eenmalige activiteiten of series/workshop, gekoppeld aan het ontwikkelgebied, icoon, foto’s, kleur en omschrijving. Overzichtelijk te filteren op bijvoorbeeld groepsgrootte, activiteitengebied en start- en einddatum.

Planning

Eenvoudig activiteiten+  plannen met 1 klik op de dag waarop je de activiteit wilt starten of bewerken. Kies je activiteit en koppel deze aan medewerker(s), een locatie en stel in deze geplande activiteit alleen voor bepaalde leeftijden of groepen mag worden gekozen. Je kunt direct de activiteit voor meerdere dagen ‘door plannen’

Keuze

Activiteiten+ bekijken en kiezen doen kinderen op de zuilen in de centrale hal. Met de persoonlijke sleutelhanger melden kinderen zich present (zichtbaar in de Groepsapp). De zuilen toont nieuws, foto-albums en het overzicht van activiteiten Met de sleutelhanger kiest ieder kind de activiteit(en) voor vandaag of een periode en bekijken ze hun profiel en foto-albums. Kinderen vinden dit heel cool!

Deelname

Kinderen nemen deel aan de gekozen activiteiten+ en creëren foto-albums die gedeeld worden op het ouderportaal en activitheek. Medewerkers kunnen met de handige activiteiten-app realtime bekijken voor welke activiteit(en) ze zijn ingedeeld en vinden belangrijke informatie over de activiteit, (presentie van) deelnemers en activiteiten historie van de kinderen.

Voor medewerkers hebben wij onze handige activiteiten+-app ontwikkeld! Hiermee zie je snel en overzichtelijk voor welke activiteit je bent ingeroosterd. Per activiteit wordt duidelijk de titel en omschrijving plus het tijdstip en de locatie aangegeven en welke kinderen zullen deelnemen. Per kind is de aanwezigheid te registreren en de voortgang van de gekozen activiteiten te bekijken.

Voorwaarden om met de gratis proefmaand Activiteiten+ te starten:
– Deze actie geldt t/m 31 december 2019
– KindPlanner installeert de hardware op uw locatie en geeft korte uitleg over het gebruik van de module (in 1 sessie).
– U ontvangt 100 sleutelhangers waarmee u de kinderen zelf activiteiten kunt laten kiezen op de zuil
– Uw periode voor 3 maanden kosteloos gebruik start op het moment dat de zuil geïnstalleerd is
– Mocht de activiteiten+ module niet geheel voldoen aan uw verwachtingen dan kunt u gedurende de eerste 3 maanden kosteloos annuleren. Hierna geldt een looptijd van 36 maanden tegen de vooraf overeengekomen tarieven.
– Bij annulering zullen wij alle hardware retour nemen.