Rapenburg 8, 2311 EV Leiden
071 304 0044

Eerstelijns Service Medewerker

Ben jij communicatief sterk?

En staat de klant bij jou écht centraal? 

Lees dan zeker verder! 

Werkzaamheden

Als Service Medewerker bij KindPlanner bouw je samen met je team verder aan het succes van KindPlanner. In jouw rol ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten die dagelijks gebruik maken van onze cloud software. Na een korte inwerkperiode, waarin je onze klanten, je collega’s en natuurlijk de software leert kennen, zet je jezelf voor de volle 100% in om onze klanten optimaal te ondersteunen bij het gebruik van de sofware. Belangrijk is dat jij het overzicht houdt: jouw werk als service medewerker heeft grote invloed op de tevredenheid van onze klanten! Je bent hiermee ook een spil in de communicatie tussen ‘voorkant’ en ‘achterkant’ van de organisatie.

Je bent in staat de vraag en de behoefte van onze klanten te analyseren en de klant vervolgens te assisteren met vragen over en oplossen van vraagstukken. Je handelt deze requests gelijk zelf af of je draagt het over aan onze tweede lijn medewerkers. Je monitort de doorlooptijden en terugkoppeling aan onze klanten. Je voelt je daarbij verantwoordelijk voor de gebruiker en je wilt dat diegene zo snel mogelijk weer aan de slag kan gaan.

Wat neem je mee

Het allerbelangrijkste is dat je adequaat in staat bent klanten te helpen, een plezierige persoonlijkheid helpt hier goed bij. Je gaat in een team werken waar communicatie, humor en vertrouwen erg belangrijk zijn. Daarnaast is het zeer welkom als je voldoet aan zoveel mogelijk van de volgende aandachtgebieden;

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO4 opleiding; 
  • Je hebt affiniteit met bedrijfsprocessen om snel tot de kern te komen (ervaring met ERP/applicaties is een pré);
  • Je kunt probleemoplossend en analytisch denken en handelen;
  • Je kunt goed in teamverband werken;
  • Je houdt overzicht en komt je afspraken na;
  • 0-3 jaar werkervaring

Naast bovenstaande kennisgebieden is het fijn als jij jezelf herkent in de volgende zaken; Accuraat werken, communicatief vaardig zijn, helicopterview hebben, teamspeler zijn, proactief handelen en altijd voor een oplossing willen gaan!

Wat heeft KindPlanner te bieden

KindPlanner biedt je een gezellige kantooromgeving aan de mooiste gracht van Leiden (10 minuten lopen vanaf het station). Je gaat werken binnen een gedreven en hecht team waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng. Naast doorgroeimogelijkheden (richting techniek of consultancy) en uitdagende verantwoordelijkheden krijg je een aantrekkelijk salaris. Je krijgt 25 vakantiedagen. Verder krijg je reiskostenvergoedingen zowel voor een eigen auto als je die hebt of het OV. En je pensioenpremie wordt voor een groot deel voor je betaalt. Thuiswerken is geen probleem.

Standplaats

Leiden (centrum)

Reageren

Heb je vragen over deze vacature of wil jij je sollicitatiekans verhogen d.m.v. een korte videomotivatie (max. 1 minuut)? Dan kun je contact opnemen met Vincent van Nimwegen via vincent@kindplanner.nl.