Rapenburg 8, 2311 EV Leiden
071 304 0044

FAQ

Nee, u hoeft geen software aan te schaffen, u betaalt alleen voor het gebruik. Ook hoeft u geen server aan te schaffen of te beheren. Alles draait online in een uitstekend beveiligde en gegarandeerd >99,9% beschikbare omgeving van Microsoft (Windows Azure).

Alle data staat op goed beveiligde servers in een gecontroleerde omgeving van Microsoft waarbij alle privacygevoelige gegevens binnen de Nederlandse grenzen worden opgeslagen en verwerkt. Het dataverkeer wordt versleuteld volgens de modernste technieken. KindPlanner is AVG-compliant!

Absoluut. U kunt starten met de basisadministratie en dit op een later moment uitbreiden met bijvoorbeeld personeelsplanning, de vervoersapp of een opstelling (zuil) voor op de BSO. Ook de koppeling met het administratieve systeem van de scholen kan op ieder moment. De basis bevat het back-office systeem, het ouderportaal en de groepsapp.

Absoluut. Er zijn koppelingen met allerlei boekhoudsystemen zoals Exact Online/ Globe, Twinfield, AFAS, iMuis en King. Alle debiteuren- en financiƫle informatie gaat over. Ook zijn er vanuit KindPlanner Personeel koppelingen naar salarissystemen zoals ADP, Loket, Raet of Nmbrs. Daarnaast zijn koppelingen met ParnasSys of rapportagetools mogelijk. KindPlanner integreert dus uitstekend met uw andere applicaties.

Meestal wel. Het gaat dan om het inlezen van de ouder- en kindgegevens. Wij hebben inmiddels veel ervaring met het importeren van gegevens uit andere systemen zoals The Nanny, Kocon, Flexkids, Rosa, KDV Net en Kidsadmin. Ook vanuit andere systemen, meestal via de tussenstap Excel, kunnen we gegevens importeren. Vanuit verschillende systemen is het ook mogelijk om planningen te importeren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

U kunt ons altijd bellen of gebruik maken van onze online kennisbank of ticketsysteem. We hebben een Service Team dat u graag verder helpt.

Wanneer u klant bent van ons zult u merken dat wij geregeld updates uitvoeren. U hoeft daar niets voor te doen en ook niet aanvullend voor te betalen. Maandelijks informeren wij onze klanten over nieuwe ontwikkelingen en geven wij kosteloze webinars.

Neem contact met ons op voor een online demonstratie, een afspraak bij u op lokatie of om KindPlanner bij een klant te zien!