Rapenburg 8, 2311 EV Leiden
071 304 0044

Kinderopvang ’t Mereltje

Kinderopvang ‘t Mereltje
Kinderopvang ’t Mereltje is opgericht in 1996 en is met ca 90 medewerkers een middelgrote organisatie. ’t Mereltje heeft 3 kinderdagverblijven en 4 bso-locaties. De vestigingen in De Bilt en Bilthoven vormen een vertrouwde, stimulerende en gezellige plek voor kinderen van 0 tot 12 jaar. De doelstelling is om het meest gewaardeerde kinderopvangbedrijf te worden in Nederland.

We zijn zeer blij met de nieuwe OuderApp, zo leuk voor ouders om te zien wat er allemaal gebeurt gedurende de dag!

Merel van Oorschot van het managementteam aan het woord:

“Als kinderopvang willen wij natuurlijk de beste cloudsoftware. Wij werken nu ruim 5 jaar naar volle tevredenheid met KindPlanner. Natuurlijk blijven wij ook om ons heen kijken zodat we goed weten wat er op de markt is aan software voor kinderopvang. Nadat meerdere partijen bij ons over de vloer zijn geweest zijn wij tot de conclusie gekomen dat KindPlanner echt het beste is voor onze organisatie!”

Plannen is zoveel gemakkelijker en overzichtelijker geworden. Met KindPlanner besparen we maandelijks zeer veel op onze kosten.

 

“In vergelijking met andere softwarepakketten vinden wij  KindPlanner zeer gebruiksvriendelijk, de schermen zijn prettig om mee te werken en naar te kijken. Je bent er toch de hele dag mee aan het werk.

Fijn dat je bij KindPlanner ver vooruit kan plannen voor zowel de kindplanning als de personeelsplanning. Zo hebben wij een zeer goed inzicht over een langere periode. Door dit goede overzicht kunnen wij heel nauwkeurig finetunen wat voor ons een grote kostenbesparing is.

De OuderApp was een zeer belangrijke wens van ons en de oudercommissie. Wij vinden het zeer fijn dat KindPlanner ons heeft betrokken bij de ontwikkeling en de testfase van de OuderApp. Tijdens de laatste oudercommissie vergadering was de OC zeer tevreden over de mogelijkheden van de App.

Via een enquête hebben wij de ouders gevraagd om hun mening over de website en het ouderportaal te geven. Een veelgehoord verzoek was om meer inzicht in wat er op de dag gebeurt. KindPlanner heeft hier gehoor aan gegeven en de ouders zijn dan ook ontzettend tevreden over het digitale dagritmeschema met de slaaptijden en het voedingsschema in het ouderportaal.”

KindPlanner is voor ons echt een totaaloplossing!