Rapenburg 8, 2311 EV Leiden
071 304 0044

Klanten

Yes! Kinderopvang heeft 31 locaties. Het servicebureau is gevestigd in Zwijndrecht.

In gesprek met Mirjam van Hees
Manager marketing, communicatie & verkoop

Terug naar de basis
Na ruim drie jaar werken met KindPlanner heeft Yes! Kinderopvang in 2019 besloten om terug naar de basis te gaan. “We gebruikten het systeem niet optimaal genoeg. Verschillende onderdelen hadden wij op een eigen manier ingericht of waren door Kindplanner inmiddels verder ontwikkeld”, aldus Mirjam van Hees. “Deze situatie was ongewenst en hebben we aangepakt door terug naar de basis te gaan.”

Hoe hebben jullie dit aangepakt?
“Een kleine vier maanden heeft een consultant van KindPlanner een aantal dagen per week op kantoor bij Yes! Kinderopvang gewerkt. Het was een verademing om iemand van KindPlanner in huis te hebben bij deze exercitie. We hebben grote stappen gemaakt. De inrichting is stukje bij beetje onder de loep genomen en aangepast. Een aantal processen is geautomatiseerd en voor sommige processen is een stappenplan gemaakt. Nieuwe ontwikkelingen zijn direct doorgevoerd of er is een demo van gegeven.  Alle vragen met betrekking tot KindPlanner konden we gelijk stellen. Het was een feestje om een consultant op kantoor te hebben.”

Resultaat?

“We kijken nu met veel vertrouwen naar het systeem. Natuurlijk blijven er altijd wensen, maar de basis is heel goed bij ons en we gaan weer vol in de nieuwe ontwikkelingen. Er is keihard gewerkt het afgelopen half jaar en ik  kijk er tevreden op terug!”