Rapenburg 8, 2311 EV Leiden
071 304 0044

klik en klaar!

Tijdregistratie van uw medewerkers kan op diverse manieren. Zo kan een medewerker zich “inklokken” in de applicatie m.b.v. een “tijdregistratieknop” of m.b.v. zijn/haar smartphone.

De meest veilige en snelste manier is echter m.b.v. een biometrische module. Onze biometrische module identificeert medewerkers met behulp van de vingerscan in plaats van de pasjes en vaak verloren badges, password, of sleutels. Omdat medewerkers gevraagd wordt hun vinger te laten lezen ter identificatie, wordt fraude onmogelijk terwijl de accuratesse enorm toeneemt. Hierdoor is het ook mogelijk steeds accurate salarisrapporten te produceren en kosten te reduceren.

  • ‘Achterafʼ tijdschrijven niet meer nodig: via fingerprint is alle administratie al gedaan
  • Realtime inzicht welke medewerker waar werkt
  • Hoge nauwkeurigheid
  • Geen handmatige administratie
  • Volautomatische kilometerregistratie

Proces
Je plant de medewerkers in via de module Personeel zodat de medewerker kan zien hoe laat hij/zij aanwezig dient te zijn en op welke locatie. Zodra de medewerker ter plaatse is, kan hij/zij zich registreren m.b.v. zijn/haar fingerprint. Het systeem registreert de medewerker op de minuut nauwkeurig dat deze aanwezig is. Leidinggevenden kunnen dit real-time dan ook vaststellen in de module Personeel.

Het voordeel van deze registratie is dat er naast de aanwezigheidsregistratie geen urenbriefjes o.i.d. geschreven hoeven te worden. Het systeem heeft namelijk een geplande tijd en een geregistreerde tijd en kan deze, in overleg met u, correct verwerken. Denk hierbij aan bepaalde afrondingen en/of automatische standenboekingen. Leuker kunnen we het niet maken!