Rapenburg 8, 2311 EV Leiden
071 304 0044

Nieuws

19 juni 2020

KindPlanner Activiteiten is per heden gekoppeld aan DoenKids! Met deze handige integratie kun je eenvoudig op je locatie activiteiten beheren, plannen en door  de kinderen laten kiezen. In de bibliotheek van DoenKids krijg je de beschikking over ruim 2.9oo BSO-activiteiten en 1.000 KDV-activiteiten. Met 1 klik plan je activiteiten op jouw locatie en maak je ze zichtbaar voor ouders en kinderen. Met de KindPlanner Activiteitenzuil kun je de kinderen zelf activiteiten laten kiezen d.m.v. een sleutelhanger. Deze keuze kun je vervolgens op het ouderportaal tonen. Geïnteresseerd? Meld je aan voor een online demo sessie van 15 min.

 

14 oktober 2019

KindPlanner Personeel is gezichtsherkenning aan het testen, de “next generation” tijdregistratie. De eerste tests zijn veelbelovend. Wat nu al beschikbaar is, is registratie via vingerafdruk of  RFID.


29 mei 2019

Goed nieuws! Vanaf nu is het Ouderportaal ook beschikbaar als OuderApp! Het is mogelijk de OuderApp in uw huisstijl te leveren voor maximale herkenning door ouders. Let op, de OuderApp is alleen te gebruiken in combinatie met een organisatiecode.


24 mei 2019

Bezoekers van het Jaarcongres Management Kinderopvang: bedankt voor de fijne gesprekken!


14 mei  2019 

”De koppelingen tussen Twinfield en partneroplossingen als KindPlanner zijn heel belangrijk voor Wolters Kluwer. Want met een goede ‘connectiviteit’ kunnen accountants en ondernemers beter samenwerken en meer uit de boekhouding halen.”

Lees het hele artikel hier.


5  februari 2019 

Een preview van onze aankomende update van de mobiele versie van KindPlanner Personeel met onder andere het teamrooster!


6  december 2018


21  juni 2018

KindPlanner is sponsor van Surfkids.

Surfkids is een combinatie van een magazine en een internetplatform dat gericht is op kinderen in de leeftijd 7-12 jaar oud. Het magazine staat vier keer per jaar boordevol met interessante content, prijsvragen, winacties en diverse spelletjes. Op het interactieve platform is al deze content terug te vinden en hebben kinderen de gelegenheid om zelf content aan te leveren. Zij bepalen deels hoe de komende editie van het magazine eruit komt te zien en leveren hier materiaal voor aan.

Surfkids heeft een aantal begunstigden die een bijdrage ontvangen, namelijk: Make-a-Wish Nederland Stichting Opkikker  en Stichting Metakids.


6  juni 2018

KindPlanner is partner van MindYoung.

MIND Young Academy is een scholenprogramma waarin peer educators (jonge ervaringsdekundigen) die zelf of in hun omgeving te maken hebben gehad met psychische problemen hun ervaringen delen en dit onderwerp bespreekbaar maken. Zij delen hun persoonlijke verhalen met de klas en laten zien dat meer jongeren worstelen met psychische klachten. Veel jongeren die vaak al lang rondlopen met hun problemen, durven dit op deze manier ook te delen. Zo kunnen zij psychische klachten leren herkennen en erkennen. Samen met de docenten en zorgprofessionals in de school breken de peer educators het gesprek open over taboes en maken, indien nodig, de weg vrij naar verdere hulp.


12  maart 2018

ICT Waarborg certificaat