Rapenburg 8, 2311 EV Leiden
071 304 0044

Nieuws

31 Juli 2019

Kinderopvang ‘t Mereltje
Kinderopvang ’t Mereltje is opgericht in 1996 en is met ca 90 medewerkers een middelgrote organisatie. ’t Mereltje heeft 3 kinderdagverblijven en 4 bso-locaties. De vestigingen in De Bilt en Bilthoven vormen een vertrouwde, stimulerende en gezellige plek voor kinderen van 0 tot 12 jaar. De doelstelling is om het meest gewaardeerde kinderopvangbedrijf te worden in Nederland.

We zijn zeer blij met de nieuwe OuderApp, zo leuk voor ouders om te zien wat er allemaal gebeurt gedurende de dag!

Merel van Oorschot van het managementteam aan het woord:

“Als kinderopvang willen wij natuurlijk de beste cloudsoftware. Wij werken nu ruim 5 jaar naar volle tevredenheid met KindPlanner. Natuurlijk blijven wij ook om ons heen kijken zodat we goed weten wat er op de markt is aan software voor kinderopvang. Nadat meerdere partijen bij ons over de vloer zijn geweest zijn wij tot de conclusie gekomen dat KindPlanner echt het beste is voor onze organisatie!”

Plannen is zoveel gemakkelijker en overzichtelijker geworden. Met KindPlanner besparen we maandelijks zeer veel op onze kosten.

 

“In vergelijking met andere softwarepakketten vinden wij  KindPlanner zeer gebruiksvriendelijk, de schermen zijn prettig om mee te werken en naar te kijken. Je bent er toch de hele dag mee aan het werk.

Fijn dat je bij KindPlanner ver vooruit kan plannen voor zowel de kindplanning als de personeelsplanning. Zo hebben wij een zeer goed inzicht over een langere periode. Door dit goede overzicht kunnen wij heel nauwkeurig finetunen wat voor ons een grote kostenbesparing is.

De OuderApp was een zeer belangrijke wens van ons en de oudercommissie. Wij vinden het zeer fijn dat KindPlanner ons heeft betrokken bij de ontwikkeling en de testfase van de OuderApp. Tijdens de laatste oudercommissie vergadering was de OC zeer tevreden over de mogelijkheden van de App.

Via een enquête hebben wij de ouders gevraagd om hun mening over de website en het ouderportaal te geven. Een veelgehoord verzoek was om meer inzicht in wat er op de dag gebeurt. KindPlanner heeft hier gehoor aan gegeven en de ouders zijn dan ook ontzettend tevreden over het digitale dagritmeschema met de slaaptijden en het voedingsschema in het ouderportaal.”

KindPlanner is voor ons echt een totaaloplossing!

 

 


29 mei 2019

Goed nieuws! Vanaf nu is het Ouderportaal ook beschikbaar als OuderApp! Het is mogelijk de OuderApp in uw huisstijl te leveren voor maximale herkenning door ouders. Let op, de OuderApp is alleen te gebruiken in combinatie met een organisatiecode.


24 mei 2019

Bezoekers van het Jaarcongres Management Kinderopvang: bedankt voor de fijne gesprekken!


14 mei  2019 

”De koppelingen tussen Twinfield en partneroplossingen als KindPlanner zijn heel belangrijk voor Wolters Kluwer. Want met een goede ‘connectiviteit’ kunnen accountants en ondernemers beter samenwerken en meer uit de boekhouding halen.”

Lees het hele artikel hier.


5  februari 2019 

Een preview van onze aankomende update van de mobiele versie van KindPlanner Personeel met onder andere het teamrooster!


6  december 2018


21  juni 2018

KindPlanner is sponsor van Surfkids.

Surfkids is een combinatie van een magazine en een internetplatform dat gericht is op kinderen in de leeftijd 7-12 jaar oud. Het magazine staat vier keer per jaar boordevol met interessante content, prijsvragen, winacties en diverse spelletjes. Op het interactieve platform is al deze content terug te vinden en hebben kinderen de gelegenheid om zelf content aan te leveren. Zij bepalen deels hoe de komende editie van het magazine eruit komt te zien en leveren hier materiaal voor aan.

Surfkids heeft een aantal begunstigden die een bijdrage ontvangen, namelijk: Make-a-Wish Nederland Stichting Opkikker  en Stichting Metakids.


6  juni 2018

KindPlanner is partner van MindYoung.

MIND Young Academy is een scholenprogramma waarin peer educators (jonge ervaringsdekundigen) die zelf of in hun omgeving te maken hebben gehad met psychische problemen hun ervaringen delen en dit onderwerp bespreekbaar maken. Zij delen hun persoonlijke verhalen met de klas en laten zien dat meer jongeren worstelen met psychische klachten. Veel jongeren die vaak al lang rondlopen met hun problemen, durven dit op deze manier ook te delen. Zo kunnen zij psychische klachten leren herkennen en erkennen. Samen met de docenten en zorgprofessionals in de school breken de peer educators het gesprek open over taboes en maken, indien nodig, de weg vrij naar verdere hulp.


12  maart 2018

ICT Waarborg certificaat