Rapenburg 8, 2311 EV Leiden
071 304 0044

Partners

3260385853992083

Met Twinfield is een directe, gecertificeerde koppeling (via webservices) beschikbaar zodat uw informatie omtrent debiteuren en facturen altijd actueel in Twinfield staat. De koppeling is gecertificeerd door Twinfield.

Twinfield is de eerste en grootste webdienst voor online boekhouden in Europa. Voor meer informatie over de koppeling zie de website van Twinfield of kijk hier voor meer informatie over de oplossingen van Twinfield.

exact

De integratie die KindPlanner heeft gerealiseerd betekent dat voor de producten Exact Globe en Exact Online de debiteur- en factuurgegevens worden overgenomen of bijgewerkt. Naar keuze kunnen de incassobestanden volledig automatisch in KindPlanner worden aangemaakt of in uw Exact omgeving.

Exact is een softwareleverancier die wereldwijd bedrijfsprocessen van ondernemers ondersteunt. De focus op financiële processen is sinds het begin in 1984 uitgebreid tot een compleet ERP-pakket voor het midden- en kleinbedrijf.

afas sw logo stapel pms_293 pms_193

De integratie van KindPlanner met AFAS betekent dat zowel de debiteur- en factuurgegevens als de loonadministratie aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Naast de financiële koppeling zorgt dit dus voor een naadloze aansluiting met de urenadministratie in KindPlanner Personeel.

payt

Om je in het proces na een verzonden factuur in KindPlanner te ondersteunen, zijn we een samenwerking met Payt aangegaan. Payt structureert het debiteurenproces met behoud van persoonlijk contact. Gekoppeld aan de vertrouwde omgeving van KindPlanner zien ouders direct op het ouderportaal welke facturen wel/ niet betaald zijn. Alle communicatie rond een factuur vind je op één plek. Kijk voor meer informatie op de website van Payt.

364fcf5c30b4cfdf

Vanuit KindPlanner Personeel is een geïntegreerde koppeling ontwikkeld waardoor de loonadministratie in Nmbrs naadloos wordt aangesloten op de urenadministratie in KindPlanner.

Nmbrs® is een HR- en salarisapplicatie voor bedrijven en accountants. Nmbrs® kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie, het werken in de cloud en de efficiëntie waarmee de salarisverwerking wordt gedaan in Nmbrs®. Daarnaast is Nmbrs® eenvoudig te koppelen met andere online applicaties. Zie voor meer informatie het blog van Nmbrs.

e2ea5a9545279ec4

In iMuis worden debiteur- en factuurgegevens overgenomen uit KindPlanner.

MUIS Software ontwikkelt administratieve software specifiek voor accountants en ondernemers (MKB, (groot)handelsbedrijven, logistieke ondernemingen, zakelijke dienstverlening, ZZP-ers).

logo_150x150_white

KindPlanner is aangesloten bij de brancheverening ICT Waarborg. Welke voordelen dit u biedt ziet u in onderstaande video of kunt u hier nalezen.

loketnl

Vanuit KindPlanner Personeel is een geïntegreerde koppeling ontwikkeld waardoor de loonadministratie in Loket.nl naadloos wordt aangesloten op de urenadministratie in KindPlanner.

Middels Loket.nl is het mogelijk om alle zaken omtrent HRM en salaris op één plek te beheren.

Harrier-accountancy-bedrijfsadvies-logo-768x251

Harrier Accountancy heeft specialistische kennis ontwikkeld binnen o.a. de kinderopvangbranche. Wij kunnen dus samen met jou de kansen voor het komende jaar in kaart brengen. Een persoonlijk advies waarmee je als ondernemer weer steviger in uw schoenen staat. Doe mee aan de MKB-branchescan en ontvang binnen enkele minuten een persoonlijk rapport! Zie ook https://harrier.nu/kinderopvang/

MAG Adviseurs

MAG Adviseurs biedt u de meest complete administratie-software voor het bijhouden van de administratie voor uw kinderdagverblijf: financiële gegevens, verwerken van subsidies en toeslagen, personeelsplanning, oudercommunicatie, facturatie, automatische incasso en debiteurenbeheer.  Met één druk op de knop heeft u inzicht in relevante managementinformatie, zoals omzet, kosten, bezettingsgraad of medewerkerscontracten. Lees hier meer over de Alles-in-één oplossing voor kinderopvangorganisaties die MAG Adviseurs in samenwerking met KindPlanner heeft ontwikkeld.

ParnasSys-logo

Voorkom dubbele administratie met de koppeling tussen KindPlanner en ParnasSys. ParnasSys is het webbased leerlingvolgsysteem en leerlingadministratiesysteem in één en is marktleider binnen het primair onderwijs in Nederland.

De koppeling zorgt ervoor dat gegevens uit ParnasSys worden overgenomen in KindPlanner. Een voorbeeld van de mogelijkheden is dat ouders een adreswijziging aan school doorgeven en deze automatisch verwerkt wordt in KindPlanner. Ook wordt bijvoorbeeld de klas getoond in KindPlanner.

OfficeGrip

OfficeGrip is Microsoft Cloud Partner en is gespecialiseerd in het implementeren en beheren van uw Cloud omgeving. Zij hebben veel ervaring binnen de kinderopvang op het gebied van advies en implementatie van office in the cloud, wifi en telefonie.