Rapenburg 8, 2311 EV Leiden
071 304 0044

Self-order kiosk

REGEL HET ZELF OP DE SELF ORDER KIOSK  

Met de KindPlanner+  self order kiosk worden belangrijke nieuwsitems en de leukste recente media items centraal op de locatie getoond.

Ouders bekijken het aanbod van activiteiten en de media items van hun groep, regelen zelf extra opvang- of ruildagen en boeken eenvoudig een maaltijd of betaalde activiteit voor hun kind.

Kinderen kunnen zelf hun profiel en avatar beheren, educatieve app’s spelen, zichzelf aan- en afmelden op de groep en zelf activiteiten bekijken en kiezen.

Genereer meerwaarde voor jouw organisatie en start met de self order kiosk!

 

  • Attentiewaarde voor de organisatie – op een overzichtelijke, professionele wijze communiceren met de ouders en kinderen op de locatie.
  • Gemak voor ouders –  toon alle relevante informatie voor ouders en kinderen. Creeer meerverkoop door beschikbare opvangplaatsen, maaltijden en betaalde activiteiten direct op de kiosk door te laten kopen/boeken!
  • Activiteiten tonen en kiezen – alle geplande activteiten voor vandaag zijn te bekijken en in combinatie met een sleutelhanger zelf te kiezen door de kinderen!
  • Kinderen blijven langer op de BSO – kinderen kunnen hun eigen avatar samenstellen, een aantal games spelen en zelf de activiteiten kiezen. Laat kinderen langer gebruik maken van de BSO  en start met de self order kiosk!