Rapenburg 8, 2311 EV Leiden
071 304 0044

Waarom kiezen voor KindPlanner?

diamant

Kostenbesparend

Met KindPlanner beschikt jouw kinderopvangorganisatie niet alleen over meer functionaliteit maar bespaar je ook aanzienlijk op kosten. Door alle betrokken personen in de cloud te laten werken ontstaat een veel betere samenwerking. Zo voorkom je menselijke fouten en krijg je meer werk in kortere tijd gedaan. Alle processen, zoals het inplannen van kinderen en medewerkers of het facturatieproces worden eenvoudiger. KindPlanner zorgt ervoor dat deze processen binnen jouw kinderopvang slimmer worden verwerkt.

Gegevens veilig in de cloud!

KindPlanner slaat al jouw gegevens versleuteld op in de cloud. Door de Europese privacywetgeving is dit nog belangrijker geworden. Wij maken gebruik van het zakelijk cloudplatform van Microsoft: Azure. Dit is één van de grootste en meest geavanceerde cloudplatforms ter wereld. Veilig en betrouwbaar te benaderen zonder dat je hoeft te investeren in hardware of onderhoud en met gegarandeerd 99,9% uptime. Jouw data bevindt zich gegarandeerd in de EU.

cloud
a

24/7 beschikbaar

Het maakt niet uit wanneer of waar je wilt werken, met onze software kan het ALTIJD. Jouw gegevens zijn op ieder moment beschikbaar en worden meerdere keren per dag gebackupt! Dit geldt niet alleen voor jou, maar ook voor je klanten; de ouders. Zij kunnen in KindPlanner Ouderportaal informatie opvragen of doorgeven wanneer zij maar willen.

Beschikbaar op alle devices

Wij begrijpen dat alle betrokkenen binnen jouw kinderopvang met verschillende apparaten werken. De KindPlanner oplossingen werken op alle apparaten en passen zich automatisch aan op het device. Het maakt niet uit of je op een computer, tablet of mobiel werkt!  Dit maakt het voor alle betrokkenen een stuk makkelijker om te allen tijde gegevens in te zien en te wijzigen.

Kinderdagverblijf
kinderopvang software

Feilloze communicatie

KindPlanner maakt real-time communicatie mogelijk tussen management, kantoor, de groepen en de ouders. Hierdoor is de informatie altijd actueel en worden de administratieve lasten drastisch verlaagd, volledig papierloos en direct! Goede communicatie leidt bewezen tot tevreden klanten en medewerkers.

Overzetten huidige gegevens

De gegevens uit jouw huidige systeem/kinderopvang software kunnen in KindPlanner worden geïmporteerd zodat je zonder problemen verder kunt werken met de bestaande gegevens. Wij hebben inmiddels ervaring met het overzetten van gegevens vanuit alle bekende kinderopvang software, zoals Niokids, KDVnet, Bitcare, Flexkids, The Nanny, Kocon, Flexkids, Rosa en anderen!

kinderopvangorganisatie